Manchester United v Fulham: Emirates FA Cup Quarter Final

«Fet» Bruno hylles i podkasten: – Vi trenger en kødden soldat som han!

Publisert Sist oppdatert

Panelet i den nye united.no-podkasten fikk en pangstart med en solid andreplass på Spotify gjennom helgen.

Etter 3-1-seieren mot Fulham tar Jon Martin Henriksen med seg sine makkere på den vanskelige andreepisoden.

– Det stinket exit fra FA-cupen, men så kom det en Guds hånd. Hva i alle dager skjedde? innleder Henriksen.

HER FINNER DU EPISODEN:

Tomålsscorer Bruno Fernandes får mye kjærlighet i studio etter at mannskapet til Erik ten Hag booket en ny billett til Wembley.

– Jeg synes han er så fet, sier Henriksen, som har med seg Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth.

– Jeg skjønner at andre lags supportere hater han, og synes han er en kødd. Men det er noe med at dette er Bruno Fernandes sitt lag. Han er kapteinen i dette mannskapet, og burde hatt det bindet permanent. Det er noe med å ha noen av de soldatene på banen som er den kødden og har de kvalitetene han har som fotballspiller.

Harry Maguire får derimot en dystrere dom, til tross for en feiende flott seiersrekke.

– Han har jeg forsvart mye, sier Filtvedt.

– Det var krise da Maguire ikke ble klar til Europa League-finalen, men det begynner å bli veldig lenge siden. Han har ikke vært i nærheten av å komme tilbake til det nivået han hadde inne da. Nå ser jeg ikke engang de kvalitetene han skal være god på. Jeg tror det har gått for langt, jeg tror han er ferdig.

Det snakkes også om hvorfor det ikke nødvendigvis er en dårlig ting at Antony kan være den nye Nani. Vi får servert en Keane-parodi, og det blir mer «banter» om e-post og jingler. Vi deler ut en eksklusiv påskekurv til en heldig supporter, og tar spørsmål fra Instagram.

Episoden inneholder også en rykende fersk rapport fra Manchester, der United-journalist Andy Mitten forteller hva som skjedde da Sjeik Jassim og Sir Jim Ratcliffe besøkte klubben.

– Det virker som at Joel og Avram forsøker å gjøre en avtale som innebærer at de fortsatt vil være involvert. Men det jeg blir fortalt er at Qatar er favoritt til å kjøpe Manchester United, forteller Mitten til podkasten.

Abonner på podkasten hos Spotify eller Apple, så får du med deg alle episodene! Er ikke podkasten tilgjengelig i din foretrukne app? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet, eller på e-post [email protected]!

Følg oss på Instagram for å komme med innspill, spørsmål og forslag til spalter til neste episode! 

Powered by Labrador CMS