Brighton & Hove Albion v Manchester United - Premier League

Debatt om topp fire i «Uno»: – Dette er det magiske tallet United må sikte seg inn på

Publisert Sist oppdatert

En nedbrutt Luke Shaw og uenighet om topp fire-prognosene er overskriftene i «Uno» etter det sure overtidstapet for Brighton.

Mens Eivind står last og brast ved sitt Champions League-resonnement, erkjenner Fredrik at i stadig større grad frykter at Manchester United havner utenfor topp fire.

United har den avgjørende fjerdeplassen med en luke på fire poeng ned til Liverpool, som også har én kamp mer spilt.

– Jeg skjønner at folk er ekstremt usikre og bekymret nå. For jeg er også spent på hvilket modus United-spillerne er i når de møter West Ham på søndag etter et så brutalt tap, sier Eivind.

– Men! Forskjellen er bare at vi nå trenger ni poeng i stedet for åtte.

– 72 er det magiske tallet. 72 poeng er den poengsummen de må sikte seg inn på for å holde Liverpool unna. De må vinne tre av fem kamper mot West Ham, Wolves, Bournemouth, Chelsea og Fulham. Det tror jeg skal gå fint.

Erkerivalen tar imot Brentford på Anfield lørdag kveld, mens mannskapet til Ten Hag møter West Ham i London ett døgn senere.

– United har plukket 14 poeng på sine siste ni matcher. Det er en ganske dårlig trend, kontrer Fredrik.

– Det er ikke det at jeg tror det ryker, jeg bare frykter det. 

Foran United ligger Newcastle med et forsprang på to poeng. Overraskelseslaget fra nord har en tøff hjemmekamp mot Arsenal på søndag.

– Det er ikke sikkert de tar full pott mot Arsenal, Leeds, Brighton, Leicester og Chelsea, og at det blir United og Liverpool som tar de to resterende Champions League-plassene, prøver Eivind seg med.

– Skjebnekampen blir den mot West Ham på søndag. Reiser de seg og slår tilbake der, kommer de også til å slå Wolverhampton på Old Trafford neste helg. Det er jeg helt sikker på.

«Uno»-duoen snakker også om en klønete Luke Shaw, frustrasjonen rundt Antony, og Eriksen-byttet som aldri fant sted.

I tillegg «stikker» US-redaktør Lars Morten innom for å fortelle hvorfor Jimmy Murphy, som har fått sin statue på Old Trafford, er den viktigste mannen i klubbens historie.

Powered by Labrador CMS