Mye nytt på united.no

Sesongen er i gang. Det er også united.no. Her kan du se hva som blir nytt.

Publisert Sist oppdatert

United spilte ikke strålende fotball, men vi fikk likevel med oss tre viktige bortepoeng mot WBA. Flere av konkurrentene avga poeng, og vi har derfor all grunn til å være fornøyd med serieåpningen.

United.no håper også at dere er fornøyd med oss – og at dere vil være fornøyd med noen av de spaltene vi heretter vil gi dere.

Mandag vil vi alltid komme med en taktisk analyse av helgas kamp. Dag Riisnæs vil være sentral her, men også få hjelp av en annen person. Det første innlegget, som du kan lese her, var generelt. Etter hvert vil han også se nærmere på mer konkrete ting i Uniteds spill. Les hans første spalte her.

Tirsdagene vil heretter også inneholde en serie vi har kalt Historisk tirsdag – hvor vi ser tilbake på klubbens fantastiske historie.

Onsdagen vil vi servere dere en quiz – trolig via Facebook – selv om det er noe usikkert om den er på plass allerede førstkommende onsdag.

Torsdag vil dere kunne lese intervju med en eller annen sportspersonlighet i skandinavia som er United-fan, mens fredagen er satt av til kampforberedende tiltak – deriblant et intervju med motstanderlagets supporterklubb. Det vil vi selvsagt også ha før midtukekamper i serien.

Vi er også i ferd med å knytte til oss utvalgte bloggere, og første blogger er muligens på plass allerede denne uka.

Foruten dette vil vi som tidligere selvsagt ha et veldig fokus på nyheter, på alt fra stjernene til juniorene, og vi kommer til å følge alle reserve- og juniorlag-kamper direkte.

Så håper vi det sikrer at du besøker united.no ofte også videre.

Powered by Labrador CMS