– Fornøyd med utbyttet

Reservelagssjef Warren Joyce vurderer positiver og negativer fra reservenes Irland-tur.

Publisert Sist oppdatert

Under oppholdet i republikken ble det tid til to treningskamper for Joyces blandingstropp av akademi- og reservelagsspillere. Mandag ble den irske 1. divisjonsklubben Longford Town beseiret med 1-0, mens onsdagens møte med Premier League-klubben Cork City endte med 0-2-nederlag for de unge United-spillerne.

– Det var to hardt utkjempede fotballkamper mot lag som var fae med ballen. Så dette ble en flott erfaring for guttene, sier Joyce til ManUtd.com.

Riktignok møtte de unge spillerne sine overmenn på Turner’s Cross i Cork, men Joyce understreker at det hele må ses på som del av læringskurven.

– Og forhåpentligvis klarer de å ta med seg noe fra oppgjøret, legger han til.

– Bare det å komme hit og spille foran en rimelig fiendtlig innstilt folkemengde, er en nyttig erfaring. Atmosfæren var fantastisk, og noe spillerne aldri har vært med på før. Det føltes som en skikkelig ligakamp, og det er nytt for dem.

Noen skuffelser

Kanskje var det også det som gjorde at en del av aktørene ikke helt klarte å få frem var de er gode for. Ifølge Joyce var det nemlig ikke grunn til å blåse i trompeten over alle spillerprestasjonene:

– Nei, jeg er skuffet over mange av de individuelle prestasjonene, men også over det kollektive. Det fine ved å være fotballspiller er imidlertid at det byr seg nye sjanser. Derfor kommer alle sammen til å bite tennene sammen på trening og snart være tilbake på sitt beste nivå.

Powered by Labrador CMS