bunnyskinner2223

Tolv mål på de siste ti kampene: – Det blir ikke enkelt

Publisert Sist oppdatert

I kveld (19.45 skandinavisk tid) får Manchester United besøk av Manchester City på Leigh Sports Village, i en kamp som kan bli svært avgjørende.

Både med tanke på tittelkampen, men også med tanke på plasseringene bak. Les mer om hva som står på spill i denne saken.

Oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Sport (Danmark), V Sport Fotboll (Sverige) og på Viaplay i hele Skandinavia.

Hvis United skal vinne byderbyet, så blir det viktig å stoppe Khadija «Bunny» Shaw.

Shaw, som scoret to mål for City mot United på Leigh Sports Village forrige sesong (én gang i ligaen, én gang i FA-cupen) er hovedgrunnen til at City fortsatt har en liten mulighet til å klare en Champions League-plass.

På sine siste ti kamper for Manchester City, så har Citys toppscorer scoret hele tolv mål. Hun har i tillegg tre målgivende pasninger på de kampene. Totalt denne sesongen står hun med 18 ligamål på 20 kamper, og har bare Rachel Daly foran seg på WSL-toppscorerlista.

skinner190523
UNITED-HOVEDTRENER: Marc Skinner.

Da Marc Skinner på pressekonferansen fikk et spørsmål om planen for å stoppe Shaw, så startet han med å trekke frem Arsenal-hovedtrener Jonas Eidevalls uttalelser om Shaw før Arsenal fikk besøk av City i april.

– Vi er ikke som Manchester City som er avhengig av at den samme spilleren skal score alle målene, sa Eidevall den gang – og så scoret Shaw i kampens femte minutt mot Arsenal.

Skinner anerkjenner at den høyreiste spissen fra Jamaica er en vanskelig motstander. Vi har alltid en kampplan, og en tilpasning til hvem en møter. Vi kan gjøre vårt beste som kollektiv, og vi kan prøve å stoppe henne fra å få ballen. Lauren (Hemp) og Chloe (Kelly) har vært strålende på den fronten. Om vi kan stoppe det, så er hun ikke like farlig. Vi må prøve å stoppe henne søndag kveld. Det blir ikke enkelt, men vi kommer til å gjøre vårt beste.

Flere saker før derbyet:

Powered by Labrador CMS