AC81681C-6348-47C5-899D-E0E8A8E4

— Ten Hag har taklet konfliktene helt mesterlig

Publisert Sist oppdatert

Å være manager for Manchester United har blitt kalt den vanskeligste jobben i fotballverden. Medietrykket er enormt, og hver minste konflikt vil bli blåst ut av proporsjoner. Sånn sett har det ikke vært den enkleste starten for Erik ten Hag, som har måttet håndtere to potensielle kriser: Vrakingen av kaptein Harry Maguire og uprofesjonell atferd fra en av tidenes fotballspillere, Cristiano Ronaldo. I ukas podkast får ten Hag skryt for sin evne til å stilne stormer:

— Jeg synes ten Hag har behandlet dette eksemplarisk. Han vraket Maguire, som han nesten måtte, men fortsetter å gi ham kapteinsbindet når han nå spiller igjen. Det ville blitt et mediekjør uten like hvis han hadde fratatt ham kapteinsbindet nå. Det må heller skje mot slutten av sesongen, mener United-journalist Fredrik Filtvedt.

Også med Cristiano Ronaldo har Uniteds manager valgt å dysse ned konflikten. Etter en kamp utenfor stallen er Ronaldo nå tilbake på laget. Dermed er det heller ikke noe media lenger gidder å fokusere på. Programleder Ken Wasenius-Nilsen er imponert:

— Den skandalen blåste bare forbi som en fis i vinden. Akkurat nå skriver media for en gangs skyld om hva som foregår på banen når United spiller.

I ukas utgave av United We Podkast hyller vi også David de Gea og feirer Marcus Rashfords 100. mål for United. Gjester er journalist Fredrik Filtvedt og komiker Henrik Fladseth.

Episoden kan høres på Spotify og Apple.

 

Powered by Labrador CMS