UwP

— Nå er det viktig å se bak resultatene

Publisert Sist oppdatert

United har riktignok holdt nullen i to kamper på rad, men sjansesløseriet mot både Omonia og Newcastle har ført til bekymring blant en del supportere. Vår ekspert på kampanalyser, sportsdirektør Øyvind Eide fra NTG, mener imidlertid at det hele ikke ser så verst ut:

— Det er bare å roe seg ned. Dette er omtrent akkurat hva man kan forvente. Det tar minst et halvt år før et lag finner spillet sitt under en ny trener, og det begynner å komme. Mot både Omonia og Newcastle skaper United mye – nok til å slå Omonia med 3-4 mål og nok til å slå Newcastle. At de ikke scorer på sjansene sine, er en annen historie.

Viaplay-ekspert og tidligere Vålerenga-spiller Sigrid Heien Hansen er enig:

— Erik ten Hag er i rute. United har begynt å finne grunnspillet sitt, selv om det svikter med jevne mellomrom, sier Heien Hansen, som peker på fraværet av Christian Eriksen som en grunn til at United ikke skapte mer mot Newcastle:

— Jeg elsker Christian Eriksen. Han har løst mange problemer for United, både fordi han tar ansvaret med ball som gjør at McTominay kan krige og fordi han frigjør Bruno Fernandes høyere i banen.

I ukas utgave av «United We Podkast» kan du høre mer om hvorfor de to fotballekspertene tror ten Hag er i rute. Det blir også full gjennomgang av kampen mot Newcastle, litt klaging på dommere og generelt oppgitthet rundt alt som har med VAR å gjøre.

Du kan høre episoden på Spotify her.

Eller på Apple her.

Powered by Labrador CMS