Vil bli i United ut karrieren

Og Rooney kan være tilbake på banen allerede om drøye to uker.

Publisert Sist oppdatert

Det er mye Wayne Rooney om dagen.

Daily Mirror trykker utdrag fra boka hans hver dag. Han har også hatt en lengre prat med Manchester Evening News, som ble publisert fredag, og han stilte fredag også opp for Sky Sports. Som om ikke det var nok møtte han opp til en halvtimes intervju med TalkSPORT. Trykk her hvis du vil ha lyden fra det intervjuet.

Alt for å få oppmerksomhet rundt den nye boka hans, «Wayne Rooney – my decade in the Premier League».

I møtet med Sky Sports sa 26-åringen også at han nå så for seg at han blir i United ut karrieren.

– Når man først drar til en ny klubb så vil man ha suksess. Jeg har hatt det med United. Jeg har vært her i åtte år, og det er virkelig som en familieklubb. Man føler seg også som en del av historien her og jeg har sett hvor mye klubben har vokst de siste årene.

– Så lenge jeg er ønsket av United, vil jeg derfor bli her lenge. La oss være ærlige, hvor drar man egentlig etter å ha vært her? Det er trolig verdens største klubb.

– Så du vil bli her ut karrieren?

– Jeg håper det. Jeg vil ha mer suksess. Jeg vil spille her i ytterligere ti år. Se på Giggsy og Scholes, hvor mye suksess de har hatt. De er forbilder for oss alle. Så ideen er å bli her så lenge. Det er planen. Så får vi håpe at det også skjer.

Selv er Rooney ute med skade etter den stygge riften han fikk i låret mot Fulham. Rehabiliteringen går imidlertid som ønsket, og dermed ligger han an til comeback etter fire uker (to uker til).

Det kunne imidlertid endt verre.

– Jeg var egentlig ganske heldig. Av en eller annen grunn gikk smellen ikke gjennom en muskel. Den var også bare én millimeter fra å treffe en pulsåre. Da ville det vært atskillig være. Jeg får takke Gud for at jeg var heldig med den.

Powered by Labrador CMS