Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

– Han har akkurat det United trenger nå

Publisert Sist oppdatert

«Uno»-panelet er tilbake fra Manchester, og hyllesten av Alejandro Garnacho står høyt på agendaen når Jon Martin, Fredrik og Eivind møtes i studio.

Den argentinske 18-åringen markerte comebacket med scoring på overtid i 2-0-seieren mot Wolverhampton, noe som skaper optimisme før sesongens tre gjenværende ligakamper.

– Han bidrar med en energi som er sårt tiltrengt og etterlengtet. Han gjør jo mer på de ti minuttene enn det Sancho gjør hele kampen. Han har akkurat det overskuddet som United trenger nå, sier Fredrik i episoden.

– Neste steg nå er å være mer enn en «impact sub», men dette er et nytt våpen i innspurten, det er jeg helt sikker på, sier Eivind.

Før 18-åringen kom på banen var det Antony som hadde holdt liv i publikummet på Old Trafford.

– Antony vokser på meg hele tiden. Jeg vet at mange lar seg frustrere, men det skjer noe. Han minner meg tidvis med Arjen Robben. Jeg tror det der blir uovertruffent! sier Jon Martin.

«Uno»-menyen inneholder mer enn bare seieren mot Wolverhampton. Fredrik forteller hva Ole Gunnar Solskjær snakket om på eventet som har fått mye oppmerksomhet i helgen, og Bjarte deler sine tanker om kvinnelagets cupfinaletap for Chelsea.

Panelet tester også bergenserens Toblerone-anbefaling, og kårer topp tre sykeste hårsveiser!

Powered by Labrador CMS