Har bare én seier siden august

Nå kan United sende Baggies ned.

Publisert Sist oppdatert

Vi er ganske fornøyde med å dvele over forrige helgs kamp mot City enda litt til (ja, vi kan jo for eksempel bruke denne parentesen på å minne dere på å se supportervideoer fra Etihad, for å understreke det poenget!), men nå nærmer det seg også en ny Premier League-runde.

Bildet over er fra en annen kamp i helga, fra da Swansea gjestet vår kommende motstander: West Bromwich Albion.

West Bromwich tok ledelsen, og hadde den i 20 minutter, men det ble ikke seier denne gangen heller.

Trepoengerne kommer ikke akkurat ofte for West Bromwich denne sesongen. Utrolig nok har Baggies bare vunnet én ligakamp siden den brukbare starten i august.

Den seieren kom hjemme mot Brighton i januar, etter scoring av blant annet ex-red Jonny Evans.

LITE Å JUBLE FOR: Jonny Evans har gjort det godt nok til at mange toppklubber angivelig vurderer å hente ham – spesielt Manchester City og Arsenal har vært koblet til nordiren – men han har ikke mye kvalitet rundt seg.

Kan bli sendt ned av United

Det er altså få gode grunner til å tro at WBA skal overraske stort på Old Trafford søndag ettermiddag.

United har også muligheten til å sende West Bromwich ned. Hvis lørdagen ender med at Swansea slår Everton, og at Crystal Palace slår erkerival Brighton, så vil en United-seier på søndag bety at West Bromwich rykker ned til nivå to.

Der har de ikke vært siden 2009/10-sesongen.

FIKK SPARKEN: Alan Pardew tok over etter Tony Pulis, men fikk selv sparken. Nå er det Darren Moore som skal prøve å legge strategien som stopper Mourinhos menn.
Powered by Labrador CMS