– Frykter Rooney, Welbeck og Mata

Enten vinner United lett, eller så sniker Villa til seg en seier. Det tror Villa-fan Ingolf Olsen, i alle fall.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag tar United imot Aston Villa på Old Trafford, og i den anledning har vi tatt en prat med Ingolf Olsen, som er daglig leder i den norske Aston Villa-supporterklubben. Besøk de på Villans.no.

– Dere vant borte mot Arsenal, har slått City og Chelsea på Villa Park, og klarte uavgjort på Anfield. Passer årets Villa-utgave godt mot topplag?
Villa er et godt kontringslag, som ikke er gode til å styre kamper. Vi er veldig gode på overganger, når våre tre på topp har dagen. Derfor er vi best mot motstandere som er villige til å gå i angrep.

– Hva har vært bra, og hva har vært dårlig med Aston Villa denne sesongen?
Som nevnt så har vi vunnet kamper mot de beste lagene, så vi har et høyt toppnivå, men så har vi også et fryktelig lavt bunnivå. Vi er et kontringslag som sliter når vi må styre kampene selv. På en uke så slår vi Chelsea 1-0 hjemme, neste uke taper vi 4-1 hjemme mot Stoke. Det skal ikke gå an!

– Har Paul Lambert din tillit?
Ja, i utgangspunktet har han det. Ville gjerne sett at han fikk litt penger å handle for i sommer, slik at han kunne fått kjøpt noe annet enn forholdsvis ukjente og unge lovende spillere.

Aston Villa v Manchester United - Premier League
FRYKTER WELBECK: Kanskje ikke så rart, for her er han etter målet mot Villa på Villa Park i desember.

– Dere møter et United-lag som i de to siste ligakampene på Old Trafford har tapt 0-6 sammenlagt mot erkerivalene. Tror du at det øker Villas sjanser?
Litt usikker, da det vel betyr at de har lyst til å slå tilbake. Det som gir Villa en sjanse, er at dagens United-lag ikke er i nærheten av Ferguson sine årganger.

– Hvem frykter du mest av United-spillerne, nå som skadeproblemer gjør at Robin van Persie ikke kan score hat-trick mot dere igjen?
Frykter Rooney, Welbeck og Mata. Ville ikke forundre meg om Mata scorer sitt første mot oss. Det er litt typisk Villa.

– Ikke Ashley Young, altså?!
Han spiller vel sikkert ikke, men om han spiller frykter jeg mest at han filmer seg til en straffe…

– Tror du det vil bli gjort mange forandringer i lagoppstillingen etter det fryktelige 1-4-tapet mot Stoke? 
Tipper vi bytter en stopper, Clark kommer inn for Baker, og kanskje Lowton inn på back og Bacuna opp på midten om El Ahmadi er skadet.

– Har du et resultattips til oss?
Enten så vinner dere lett 3-0 som i fjor, eller så sniker vi oss til en 1-0 eller 2-1-seier.

Powered by Labrador CMS