Stiller med toppet mannskap

Sir Alex Ferguson ser flere gode grunner til å vinne Champions League-gruppen.

Publisert Sist oppdatert

Manageren jublet ikke over at lørdagens oppgjør mot Blackpool ble avlyst. Med Arsenal og Chelsea på Premier League-menyen framover, skulle Fergie helst sett at Manchester United fikk verdifull kamptrening på Bloomfield Road.

Derfor blir morgendagens møte med Valencia ekstra viktig.

– Jeg tror vi trenger det. Vi har ikke spilt på ti dager og vi stille med vårt sterkeste mannskap i morgen.

– Det beste ville vært om vi spilte på lørdag, vi hadde lyst til å spille. Den eneste fordelen er at vi har sluppet å få skadet. Men vi har trent godt og har dratt nytte av å ha undervarme på treningsfeltet, sa skotten på dagens pressekonferanse.

Gruppeseier

Sjeldent har det virket som en større fordel å sikre gruppeseieren i Champions League. Skulle Valencia triumfere på Old Trafford i morgen, kan meget tøff motstand stå på motsatt banehalvdel i åttedelsfinalen.

– Det virker mest fornuftig å unngå storlag som Real Madrid, Barcelona og Bayern München. Samtlige av de klubbene ligger nå an til å vinne gruppen deres, og vi kan bare det (unngå dem) hvis vi går til topps.

Spanjolene har scoret hele 14 ganger på fem kamper, men Ferguson tror ikke Mestalla-klubben vil gå ut offensivt i Manchester.

– Våre tidligere kamper mot Valencia har alltid vært veldig tøffe, og jeg tror det blir på samme måte i morgen. Det vil bli interessant å se hvordan de stiller opp. De var veldig kompakte og gjorde ikke mange forsøk på å vinne mot Real Madrid på lørdag, men de var samtidig vanskelige å slå. I forrige bortekamp stilte de med fem forsvarsspillere mot Villareal, noe som er uvanlig for dem å være, avslutter United-bossen.

Powered by Labrador CMS