Et herlig langskudd sist vi møtte Swansea: Paul Pogba.

Vi telte ned til kamp

Rykter om at Pogba kunne være tilbake – viste seg å være spekulasjoner. Sjekk hva som ble sagt og skrevet før oppgjøret mot Swansea.

Publisert Sist oppdatert

United møter Swansea på Old Trafford klokken 13.00 søndag. Kampen sendes på TV2 Sport Premium/TV2 Sumo i Norge, 6’eren/Viaplay/Dplay i Danmark og Viasat Sport Premium/Viasat i Sverige.

Før den tid ruller imidlertid spekulasjonene rundt hvem som starter, hvem som vrakes, og etterhvert kommer det også bilder fra Old Trafford.

Vi tar også en titt på hvem topp 4-rivalene møter, og hva slags utfall vi kan få etter at denne runden er ferdig.

Her er det som ifølge Manchester Evening News er den «bekreftede» troppen:

David de Gea, Sergio Romero, Joel Pereira, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe, Eric Bailly, Luke Shaw, Michael Carrick, Ander Herrera, Scott McTominay, Jesse Lingard, Ashley Young, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan, Wayne Rooney, Marcus Rashford, Anthony Martial. Vi antar også at Daley Blind er med  – han blir sjelden observert av MEN-folka på Lowry men er som oftest med.

Matchday live:

12.00: United-spillerne på vei inn i garderoben:

11.55: Manchester Evening News spekulerer i at Paul Pogba kan rekke kampen mot Swansea.

– Pogba ble avbildet på vei ut av Lowry hotel omtrent en time før resten av laget i United-treningstøy. Sen medisinsk test? Skriver avisen.

Ikke helt utenkelig. Mourinho har lurt oss med skader tidligere!

11.50: John O’Shea fyller 36 år i dag. Gratulerer! 

Vi deler for øvrig også vår dypeste sympati for at O’Shea og Sunderland dessverre må spille Championship neste sesong.

11.45: Sist kamp: Var en av Uniteds mest komfortable seire i Premier League denne sesongen, på en av de tradisjonelt sett tøffeste bortearenaene. To scoringer fra Zlatan og et kremmerhus fra Pogba sikret 3-1-seier mot et svært tafatt Swansea-mannskap.

Mye har imidlertid endret seg siden da. For det første har vi ikke Zlatan eller Pogba tilgjengelig. Swansea hadde på det tidspunktet tatt fem poeng og lå nest sist på tabellen. Under Clement har de kriget seg opp på tredje siste plass, og med tre poeng mot United kriger de seg foran Hull og over nedryksstreken.

11.40: Her er tre av de fineste målene vi har scoret hjemme mot Swansea:

11.30: Scott McTominay har blitt gitt draktnummer 39 for seniorlaget. Det er samme draktnummer som Marcus Rashford scoret to i debuten med.

11.15: Hva slags lagoppstilling kan vi forvente oss?

United spilte slik mot City: De Gea, Valencia, Blind, Bailly, Darmian, Carrick, Herrera, Fellaini (utvist ’83), Mkhitaryan (Fosu-Mensah ’85), Martial (Lingard ’79), Rashford (Young ’90+2).
Ubenyttede reserve: Romero, Shaw, Tuanzebe, Rooney.

Fosu-Mensah og Fellaini er ikke aktuelle for spill etter den kampen. Det er imidlertid i høyeste grad Jesse Lingard og Ashley Young, som begge kun fikk noen få minutter mot erkerivalen.

Mourinho var imponert over stopperparet Blind/Bailly, som ventes å fortsette. Swansea-kampen kan samtidig bli en mulighet til å hvile Valencia og Rashford, som løp seg ganske tomme mot de lyseblå. Mata har nettopp returnert fra skade, og vil nok starte på benken. Det åpner for at Wayne Rooney kan få seg nok en start.

Manchester Evening News spekulerer i at det blir noe a’la dette:

De Gea; Darmian, Bailly, Blind, Shaw; Carrick, Herrera, Rooney; Lingard, Rashford, Martial.

11.00: En update om forholdene på Old Trafford denne søndags formiddagen:

10.45: Her samler vi litt av forhåndsstoffet vi har skrevet før kampen:

10.30: Vi innleder denne livebloggen med å ta en liten titt på tabellen, og hva en eventuell seier, uavgjort eller et tap vil bety for Uniteds muligheter for topp 4.

1. Chelsea: Spilt 33 kamper, +40 i målforskjell, 78 poeng.
2. Tottenham: Spilt 33 kamper, +47 i målforskjell, 74 poeng.
3. Liverpool: Spilt 34 kamper, +28 i målforskjell, 66 poeng.
4. Manchester City: Spilt 33 kamper, +28 i målforskjell, 65 poeng.
5. Manchester United: Spilt 33 kamper, +26 i målforskjell, 64 poeng.
6. Arsenal: Spilt 32 kamper, +24 i målforskjell, 60 poeng.

Kampprogrammet på Søndag: United – Swansea: 13.00. Everton – Chelsea: 15.05. Middlesbrough – Manchester City: 15.05. Tottenham – Arsenal: 17.30. Mandag: Watford – Liverpool, 21.00.

Dette betyr at United kan ta igjen Liverpool og klatre inn i topp 4 med seier mot Swansea. Skulle City mot formodning ryke på en smell mot nedrykkstruede Middlesbrough, kan United sågar avansere til en 3. plass, og plutselig er en middels PL-sesong ganske god.

Det ville vært Uniteds høyeste plassering siden Fergie. I Tottenham – Arsenal må vi nesten håpe på hjemmeseier, så vi kan avskrive Wengers menn i topp 4-kampen. Taper Liverpool mot Watford har vi en ny mulighet til å tre inn i topp 4, selv om vi skulle avgi poeng i en av de fem resterende kampene.

Powered by Labrador CMS