– United kan takke seg selv

Litt forsinket i dag, men her følger hovedpunktene fra engelske aviser etter det ene poenget mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News:

Samuel Luckhurst mener at Juan Mata og Anthony Martial imponerte, og at sistnevnte viste at han fortjener en startplass mot Liverpool om to uker. Derimot er han av den oppfatning at Marcus Rashford slet og lot seg utmanøvrere av Stokes rutinerte back, Glen Johnson. Han synes ikke at 18-åringen burde ha fått så mye spilletid, ettersom han virket utkjørt før det var spilt i en time.
Martial derimot, minnet alle om  hvorfor det var han som startet sesongen på venstreflanken, og ikke Rashford.

Luckhurst mener også at det fortsatt er en ledig posisjonen på høyrevingen, og at utelatelsen av Henrikh Mkhitaryan ble kostbar.
Les mer her.

Spillerbørs:

7: Mata; 6: Bailly, Blind, Herrera, Pogba, Lingard, Ibrahimovic; 5: Valencia, Smalling; 4: De Gea, Rashford
Innbytterne: Martial (8), Rooney og Memphis (5)

Daily Mail:

– United dominerte mot Stoke, men svidde av en hel smørbrødliste med muligheter. Denne sløsingen ble straffet av Joe Allen, som satte ballen i mål fra kort hold, konstaterer Chris Wheeler.

“Joe Allen cancels out Anthony Martial’s sublime curled effort as Jose Mourinho’s men falter at Old Trafford.”

Han mener at bare gudene vet hvilket råd José Mourinhos stab ga Paul Pogba i pausen, men at uansett hva det var, så syntes det ikke å ha inkluderte en veileder til hvordan å score mål.
Han har talt seg frem til at Pogba gjorde seg skyldig i tre gedigne misser foran Stoke-målet.

Wheeler mener ellers at José Mourinho hadde et poeng da han uttalte at Uniteds spill var mye bedre enn i 4-1-seieren over Leicester forrige helg. Forskjellen var at avslutningene ikke sto i stil.
Les mer her.

Spillerbørs:

7: Mata; 6.5: Bailly, Rashford; 6: Valencia, Smalling, Blind, Lingard, Ibrahimovic; 5.5: De Gea, Herrera; 5: Pogba
Innbytterne: Martial (7), Rooney (6), Memphis (-)

The Sun:

Duncan Wright konstaterer at Wayne Rooney ikke lenger er Kongen av Old Trafford:
– England-kapteinen har nå blitt benket i tre kamper på rad, og står overfor en kamp for å redde sin United-karriere, skriver han, og mener at Zlatan Ibrahimovic virker langt farligere som spiss. Han mener også at måten José Mourinho har satt opp laget sitt på, har kostet Rooney dyrt.

Juan Mata er mer kreativ i rollen bak Ibrahimovic, og Rooney har verken fart eller bein til å operere i noen av kantposisjonene.

Wright skriver videre at dommer Robert Madley viste feighet da Ander Herrera ikke ble sendt av banen  for å ha satt knottene sine i låret på Joe Allen.
Les mer her.

Spillerbørs:

7: Valencia, Bailly, Blind, Herrera, Pogba, Ibrahimovic; 6: Smalling, Mata, Lingard, Rashford; 5: De Gea
Innbytterne: Martial (7), Rooney (-?), Memphis (5).

The Mirror:

David McDonnell sier seg enig med sin Sun-kollega når han skriver at Wayne Rooneys skjebne er beseglet. Han konstaterer at José Mourinho har gjort det Louis van Gaal og David Moyes var for svake til å gjøre, nemlig å benke en stor spiller som åpenbart har lagt sine beste dager bak seg.

McDonnell mener også at Juan Mata blomstrer i 10’er-rollen. Han var mannen bak en del imponerende kombinasjoner og fremkalte en superredning fra Stoke-keeper Lee Grant før han ble skiftet ut idet han var i ferd med å gå tom.

Om Anthony Martial mener journalisten at han beviste sin evne til å produsere matchvinnermagi, bare kort tid etter å ha blitt sendt utpå.

– Når Mourinho reflekterer over hvordan laget  hans mistet to poeng, vil han se at det skyldtes svake avslutninger. Lee Grant spilte heltemodig, men det var de svake avslutningene som kostet laget seieren, konstaterer David McDonnell.
Les mer her og her.

Powered by Labrador CMS