Stoke taper «alltid» på Old Trafford

Stoke City har aldri tatt poeng i Premier League på Drømmenes teater.

Publisert Sist oppdatert

Da tidenes første Premier League-sesong ble spilt, var Stoke City i Englands tredje nivå, nå kalt League One.

16 sesonger senere rykket Stoke opp til sin første sesong i Premier League i 2008/09-sesongen, og har utviklet seg til å bli et godt Premier League-lag.

Britannia Stadium har blitt en fryktet arena og ved flere anledninger har storlag tapt poeng mot Stoke.

United er et av lagene som denne sesongen har tapt poeng på Britannia Stadium, men historien tro skal ikke et besøk av The Potters være like skremmende for United.

Stoke City har nemlig aldri vunnet én eneste gang på Old Trafford i Premier League-sammenheng etter opprykket til Englands gjeveste selskap i 2008.

STOKE + OT = 3 UNITED-POENG: Stoke City har tapt alle Premier League-møtene med Manchester United på Old Trafford.
STOKE + OT = 3 UNITED-POENG: Stoke City har tapt alle Premier League-møtene med Manchester United på Old Trafford.

Over kan du se en tabell som viser de syv møtene mellom Manchester United og Stoke på Old Trafford i Premier League. United står med syv av syv mulige seire og 21 poeng. United har også en god målforskjell mot Stoke med hele 22 mål scoret og kun 6 innslupne mål.

Det siste møtet på Old Trafford var forrige sesong da United vant 2-1. Da var det Marouane Fellaini og Juan Mata(eller var det Rojo?) som stod for målene til United.

I gjennomsnitt har det blitt scoret 4 mål hver gang disse lagene har møttes på Drømmenes teater, så i tirsdagens kveldskamp er det lov å håpe på mye mål – og selvfølgelig United-seier. Kanskje tilogmed en Fellaini-scoring.

Kampen kan du se på TV2 via kanalen TV2 Sport Premium eller Sumo, eller følge kampen med oss direkte her på nettsiden.

Powered by Labrador CMS