Er du klar for kamp?

• PREVIEW • Derfor bør Van Persie starte • Redaktørens lag mot Stoke • «Bare» fire ute? • – United klarer seg uten Di María

Publisert Sist oppdatert

På lørdag ble Hull slått 3-0 hjemme på Old Trafford, og derfor er optimismen stor når Stoke kommer på besøk kun fire dager senere tirsdag kveld. United har ikke spilt en kveldskamp i Premier League siden begynnelsen av mai, og «alle» forventer naturligvis tre poeng av United.

Vi følger kampen LIVE så fort lagene er ute!

Skadesituasjonen er fortsatt noe uavklart, men Ángel Di María, Daley Blind, Phil Jones, Luke Shaw og Jesse Lingard står i alle fall over kampen. Mer om skadelista kan du lese her! 

Det er selvfølgelig usikkert hvem Louis van Gaal sender utpå i kveld, og spesielt på topp er det knyttet spenning til hvem nederlenderen velger.

Robin van Persie scoret et kremmerhus mot Hull og har en fantastisk statistikk mot Stoke, men Van Gaal har sagt til pressen at Falcao nå er i form til å starte, så kanskje er det 28-åringen sin tur?

Stuart Mathieson mener for øvrig United vil klare seg fint uten Di María med Ander Herrera som erstatter.

Vi har også snakket med Stoke-fansen som ikke har altfor store forhåpninger, og har også sjekket hva Mark Hughes hadde å si før tirsdagens kamp.

Kampen har avspark kl. 20.45 og sendes på TV 2 Sport Premium 2. Vi følger også oppgjøret LIVE her på united.no som vanlig.

Powered by Labrador CMS