«Bare» fire ute?

Skadelisten er langt fra slank, men mot Stoke kan Van Gaal velge relativt fritt når han skal velge sine elleve.

Publisert Sist oppdatert

Som vi har skrevet tidligere har United hatt et snitt på drøyt syv skader hver eneste uke. Snittet har blitt holdt oppe de tre siste kampene mot Crystal Palace, Arsenal og Hull takket være blant andre Marcos Rojo, Falcao og Rafael.

Men før kampen mot Stoke ser det slettes ikke så verst ut.

I verste fall kan Van Gaal mangle ni spillere mot Stoke, men høyst sannsynlig er det langt færre. I beste fall er det kun snakk om fem, og dersom vi trekker fra Jesse Lingard som kun har spilt noen minutter med førstelagsfotball i United er det fire.

De uheldige

Phil Jones returnerte mot WBA 20. oktober etter skade, men sliter nå med beinhinnebetennelse som har holdt ham ute i godt over fem uker. Det eneste vi vet er at han forhåpentligvis er tilbake på banen i løpet av desember.

Luke Shaw startet kampen mot Arsenal etter å ha vært regnet som usikker bare for å gå av banen etter noen minutter med kraftig overtråkk. Ute i et par uker, ifølge Van Gaal.

Daley Blind pådro seg en leddbåndsskade mot Latvia. Ifølge rapportene skal det tas nye tester denne uka som vil gi flere svar.

Ángel Di María ruslet av banen etter et snaut kvarter mot Hull med lyskestrekk. Ute mot Stoke, ifølge Van Gaal, mer vet vi ikke.

Manchester United Training Session

De usikre

Rafael da Silva har friskmeldt seg selv, men det er usikkert om Van Gaal vil sende brasilianeren på banen allerede mot Stoke.

Jonny Evans er tilbake i full trening og spilte sin andre U21-kamp på mandag. Det betyr imidlertid at han i beste fall befinner seg på benken mot Stoke.

Wayne Rooney skadet seg i sluttminuttene mot Hull, men skal være klar ifølge Van Gaal.

James Wilson var høyaktuell for en startplass mot Hull, men var ikke engang på benken på grunn av en småskade. Spilte heller ikke U21-kamp mandag, men ifølge lagkameratene skal det kun være snakk om en liten smell.

Powered by Labrador CMS