Seier for Olympiakos

Vi holder et ekstra øye med Olympiakos, nå som Champions League-kampene nærmer seg.

Det er bare ni dager igjen til Manchester United reiser til Hellas for den første av to kamper mot Olympiakos, og det er dermed naturlig at vi følger litt ekstra med på motstanderen.

Suverene i Hellas

MUTV viste Olympiakos sin 4-2-seier over Platanias, og der fikk de se den greske serielederen cruise inn til tre nye poeng, og en serieledelse på hele 20 poeng ned til PAOK.

Platanias var ingen match for vår kommende motstander, og 4-2 var et flatterende resultat for laget som kjemper mot nedrykk, skal vi tro Lou Macari, fra MUTV.

– Olympiakos var mye bedre. Jeg synes ikke vi lærte så mye om dem av denne kampen. Vi kommer nok til å se mer når de møter Panathinaikos. Mot Platanias så det hele tiden ut som om de kjørte på lavere gir enn det de har kapasitet til, sa Macari.

Lite fysiske

Platanias hadde kun seks avslutninger i løpet av kampen, og Olympiakos’ 12 cornere kunne fort ha ledet til større seier, men fakta er at det stod 1-1 til pause.

Kampen ble avgjort da hjemmelaget puttet to raske 22 og 18 minutter før slutt. Til tross for at laget fikk liten motstand, mente Macari at det likevel var mulig å ta med seg noen observasjoner fra kampen.

– Det vi fikk se, var at Olympiakos ikke er noe særlig fysisk sterke. De var ikke tøffe i presset, og lot motstanderen få tid med ballen.

Uniteds første oppgjør mot grekerne spilles tirsdag 25. februar, og du kan se Olympiakos’ hjemlige kamper før og mellom de to kampene mot United, på MUTV.