Holder pusten for Valdez

Olympiakos må kanskje klare seg uten Nelson Valdez i første møte med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

I januar valgte Olympiakos å selge Kostantinos Mitroglou til Fulham, og dermed miste sin stjernespiss før de to møtene med Manchester United i Champions League. Grekerne trodde de hadde klart å erstatte spissen da de hentet inn Nelson Valdez, men nå ser det ut til at paraguyaneren ikke kommer til å være på banen i det første møtet med United, førstkommende tirsdag.

Skadet i debuten

Den 31 år gamle spissen pådro seg en strekk i sin første kamp for Olympiakos, og måtte stå over de to neste kampene. Mot Platanias var han tilbake igjen, og tegnet seg på scoringslisten, da bunnlaget ble slått 4-2.

Men, den tidligere Werder Bremen-spissen skal nå ha slått opp skaden igjen på trening, etter å ha presset seg for hardt for å komme tilbake i toppform, og nå ser det ut til at han går glipp av hjememkampen mot United, 25. februar.

Hviles frem mot tirsdag

Klubben har allerede gjort det klart at han er uaktuell til helgens serierunde, så gjenstår det å se om han rekker tirsdagens. Uten Valdez er det tynt foran hos grekerne, som i stor grad stolte på Mitroglou for å skape mulighetene før han ble solgt til Fulham.

Olympiakos’ bekymringer er nok likevel begrenset. I den hjemlige serien trenger de kun syv poeng på de siste ni kampene for å sikre seg et nytt seriemesterskap.

Powered by Labrador CMS