Storfornøyd Rooney i 200!

United-spissen var et eneste stort glis etter forestillingen mot Bayer Leverkusen.

Publisert Sist oppdatert

Med sine to scoringer og gode spill bidro ikke Rooney bare sterkt til seieren; han nådde samtidig opp i 200 scoringer for Manchester United. Dermed trenger han bare tolv nettkjenninger til for å passere Jack Rowley på listen over tidenes mestscorende for rødtrøyene, og innta tredjeplassen bak Bobby Charlton (249) og Denis Law (237). Målsettingen videre bør derfor være klar nok for den 27 år gamle scouseren.

Samtidig passet det jo godt å sette inn sin 200. scoring nettopp i en Champions League-kamp på Old Trafford. Som kjent var det jo nettopp her, mot Fenerbahce i 2004, at den da 18 år gamle ex-Everton-spilleren åpnet scoringskontoen for sin nye klubb. Den gang scoret han for sikkerhets skyld hele tre ganger da United vant 6-2.

– Tiden har gått veldig fort og jeg er veldig fornøyd med å ha scoret 200 mål for en klubb som Manchester United. For meg er det en stor ære, og forhåpentligvis blir det flere, sa han ifølge ManUtd.com etter kampen mot onsdagens gjester fra Leverkusen.

Og selv vet han bare så altfor godt at det burde ha blitt flere enn de to han satte forbi tyskernes keeper. Da han rundet ham like før utlikningsmålet, var både han og alle andre sikre på scoring.

– For å være ærlig fikk jeg problemer med helt å bestemme meg siden også Robin van Persie befant seg der. Kanskje burde jeg ha gått rett på mål. Men til slutt skaffet vi oss i alle fall de tre viktige poengene. Det var veldig viktig for oss å vinne for manageren. Champions League representerer jo en lærekurve for ham.

På spørsmål om han er fornøyd med fortsatt å være Manchester United-spiller, svarte Rooney dette:

– Jeg er konsentrert og jeg har jobbet veldig hardt. Jeg har forberedt meg til sesongen og er storfornøyd med måten jeg har klart å komme tilbake på. Jeg gleder meg over å spille igjen og score mål.

– Jeg har hele tiden sagt at fansen har vært fantastiske mot meg. Jeg får bestandig en god mottakelse her, og forhåpentligvis kan jeg betale dem tilbake med flere scoringer som her i kveld.

Powered by Labrador CMS