Chong trente, flere manglet

Vi var til stede dagen før storkampen mot Juventus.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld smeller det i Manchester, når United er verter for Cristiano Ronaldo og Juventus i Champions League.

United-spillerne gjennomførte tirsdag sin siste treningsøkt før kampen, og united.no var til stede på den åpne delen av treningen.

Les også: Champions League-bloggen vår, del 1 før Juventus-kampen

Det var om lag 150 journalister og fotografer til stede, og vår journalist Bjarte Valen forteller at han aldri har sett like mange på Carrington dagen før en Champions League-kamp.

Chong inne, mange ute

På treningen manglet Phil Jones, Diogo Dalot, Marouane Fellaini, Jesse Lingard, Scott McTominay og Alexis Sánchez, mens unggutta Tahith Chong, Zak Dearnley og også ukjent Thomas Sang var med.

José Mourinho bekreftet dessverre senere på sin pressekonferanse at Alexis Sánchez ikke er en del av troppen som møter Juventus tirsdag kveld. 

Så må det legges til at det kan være at noen av gutta trente alternativt mens journalistene var til stede, for så å slutte seg til resten av gutta etterpå. Sånt kan man aldri vite.

Uansett var det hyggelig å se Tahith Chong med de beste.

Han har utmerket seg på U23-nivå denne sesongen, og var meget god igjen da Sunderland ble slått fredag. Det er nok likevel høyst sannsynlig at han spiller for U19-gutta mot Juventus tirsdag ettermiddag, og at dette bare er en del av hans matching for at han en dag skal bli en fast del av førstelagstroppen.

Se bilder fra treningen:

Disse spillerne trente:

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Forsvar: Luke Shaw, Marcos Rojo, Matteo Darmian, Chris Smalling, Ashley Young, Eric Bailly, Antonio Valencia, Victor Lindelöf

Midtbane: Nemanja Matic, Tahith Chong, Ander Herrera, Fred, Andreas Pereira, Paul Pogba, Thomas Sang (unggutt)

Spisser: Marcus Rashford, Juan Mata, Anthony Martial, Zak Dearnley, Romelu Lukaku

Powered by Labrador CMS