Uten navn-1

Manchester United til ligacupfinale

Med 3-0 i bagasjen fra første kamp i Nottingham, kunne United ro i land avansementet til finalen onsdag kveld.

Lenge viste resultattavla 0-0, men med to scoringer på fire minutter mellom det 73. og 76. minutt, av Anthony Martial og Fred, ble det nok en seier for Erik ten Hags menn på Old Trafford.

United står nå med 12. strake seire på hjemmebane.

Underveis i kampen ropte United på straffe ved et par anledninger, og spesielt Wout Weghorst virket tilsynelatende å bli sparket rett ned innenfor Forests sekstenmeter, uten å få medhold av dommer Peter Bankes eller VAR.

Gledelig var det uansett med Jadon Sancho som endelig fikk sine første minutter siden 1-1-kampen mot Chelsea 22. august.

Også målscorer Martial og Luke Shaw var tilbake på banen etter noen kamper på sidelinjen.