ottom

Må spille med redusert tilskuerkapasitet mot Burnley

Publisert Sist oppdatert

Uniteds kamp mot Burnley er i utgangspunktet utsolgt, men mangel på ambulansepersonell gjør at United må redusere tilskuerkapasiteten i onsdagens ligacupkamp, bekrefter klubben.

Klubben ble rådet av sikkerhetsmyndighetene til å redusere kapasiteten, og klubben har nå utarbeidet en plan for hvordan de kan slippe inn 62 000 tilskuere på stadion.

Andreetasjen på Stretford End, og tredjeetasjen på Sir Alex Ferguson Stand, vil være uten tilskuere under kampen.

Klubben tilbyr full tilbakebetaling av billettene til de som påvirkes av dette, mens supporterne på andre deler av stadion foreløpig ikke påvirkes av dette. United skal også komme med en oppdatering fredag med ytterligere informasjon, og de skriver at de skal gjøre sitt beste for å finne nye plasser til de supporterne som takker nei til å få pengene tilbake.

Sesongkortinnehaverne kommer til å bli prioritert i den prosessen.

– Alle i Manchester United deler den uungåelige skuffelsen over disse nyhetene, spesielt fra de billettholderne som blir påvirket, men sikkerheten til fansen vår vil alltid være vår prioritet, heter det i uttalelsen fra United.

Ingen av supporterne som har kjøpt billetter fra Supporterklubben ser ut til å bli påvirket av dette denne gangen, men vi kommer tilbake med mer informasjon om det skulle endre seg.

Powered by Labrador CMS