McTominay-smell ikke alvorlig – dette er troppen mot Brighton

Victor Lindelöf skal også være klar for kamp.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha byttet spillerhotell i forkant av Partizan-kampen på grunn av trafikkproblemer var United tilbake igjen på sitt vante hotell før kampen mot Brighton – nemlig The Lowry.

Victor Lindelöf var ikke med i torsdagens Europa League-kamp på grunn av en liten skade i foten, men har sjekket inn på hotellet før søndagens kamp.

Det samme har Scott McTominay gjort. Mannen som topper formtoppen fikk seg en liten smell mot Partizan, men heldigvis ser ikke det ut til å være noe alvorlig. 

Mason Greenwood fikk sin første start på over én måned på torsdag og tegnet seg på scoringslisten. Ole Gunnar Solskjær har tatt med seg unggutten til kampen mot Brighton.

NY SJANSE? Mange vil se Mason Greenwood fra start av mot Brighton.

Ellers er det verdt å legge merke til at Brandon Williams kommer etter alle solemerker til å starte kampen på venstrebacken.

Paul Pogba, Diogo Dalot, Nemanja Matic, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Angel Gomes, Axel Tuanzebe, Timothy Fosu-Mensah og Eric Bailly er fortsatt på skadelisten

Troppen ifølge MEN:

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Marcos Rojo, Pil Jones, Brandon Williams

Midtbanespillere/Angrepsspillere: Scott McTominay, Andreas Pereira, James Garner, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood

Det er 19 spillere som sjekket inn på hotellet før kampen og dermed tyder alt på at det er kun Lee Grant som ikke får plass i den endelige kamptroppen mot Brighton. 

Kampstart er klokken 15.00.

Les også: Våre vurderinger om laget mot Brighton

Powered by Labrador CMS