– Vi skylder fansen full innsats

MANCHESTER: I et eksklusivt intervju med United.no snakker Ander Herrera om sine forventninger til Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Mot Stoke startet den populære spanjolen sin første kamp siden tapet for Real Madrid i den europeiske supercupen – en tittelkamp United spilte seg til gjennom triumfen i Europa League.

Tirsdag skal Champions League-hymnen endelig spilles på høyttaleranlegget på Old Trafford igjen når sveitsiske Basel er på besøk for å sparke i gang gruppespillet.

I forbindelse med et eksklusivt intervju med United-Supporteren snakket Herrera om sine forventninger til turneringen.

– Denne klubben må være i Champions League hver eneste sesong, sier 28-åringen.

– Nå er vi tilbake, men vi kan ikke garantere at vi skal vinne Champions League, for vi må huske på hva slags sesong vi kommer fra. Vi var nummer seks på tabellen og spilte i Europa League. Samtidig må vi respektere klubbens historie og kjempe for alt.

– Må slå Basel

I tillegg til Basel, består gruppen av portugisiske Benfica og russiske CSKA Moskva.

Herrera har deltatt i Champions League med Manchester United ved én anledning. Det endte med exit allerede i gruppespillet etter et tap for tyske Wolfsburg under Louis van Gaal.

– Det første vi må gjøre er å slå Basel. Det er veldig viktig å starte med en seier. Det minste vi kan gjøre er å gi alt for fansen på banen. Jeg mener vi har kvaliteten til å vinne titler, men først og fremst er vi nødt til å betale tilbake fansen for deres støtte gjennom gode holdninger og full innsats. Vi har mange kamper og turneringer denne sesongen, og vi går for alt, sier Herrera.

(artikkelen fortsetter under videoklippet)

– Handler om trofeer

Samtidig som det er viktig å få en god start i Champions League, vil manager José Mourinho naturligvis ha søndagens Everton-kamp i bakhodet.

United har fått en god start i Premier League med ti poeng på de fire første kampene.

Herrera lover at United skal gjøre det de kan for å kjempe for titler på alle fronter.

– Forrige sesong var suksessrik. Vi vant tre trofeer, og denne klubben handler om trofeer. Så det er vi fornøyde med, men vi er nødt til å gjøre det bedre i Premier League. Fansen ønsker å se oss kjempe om tittelen, og det skal vi forsøke å gjøre.

Les hele det eksklusive intervjuet med Ander Herrera i neste nummer av United-Supporteren! 

Powered by Labrador CMS