Endelig kan det skje!

En mangeårig drøm kan omsider bli realitet for Usain Bolt.

Publisert Sist oppdatert

I mange år har den jamaicanske sprintlegenden, og  det ved gjentatte anledninger, gitt uttrykk for ambisjoner om en dag å få spille for Manchester United. Til nå har det imidlertid blitt med snakket for den detroniserte mester. 

Men nå, etter et for Bolt særdeles nedslående friidretts-VM, har han fått sitt livs mulighet til å desinfisere alle sår etter skuffelsene på tartandekket i Stratford.

Ifølge The Sun vil 30-åringen (fyller 31 kommende uke) være en av attraksjonene når Manchester United-legender, anført av Ryan Giggs og Paul Scholes, tar imot gamle Barcelona-stjerner til veldedighetskamp på Old Trafford den 2. september.

Det eneste som synes å kunne hindre Bolt fra å trekke i den røde drakten, er hamstringskaden han pådro seg under helgens VM-stafett på London Stadium. Forhåpentligvis er det bare snakk om en bagatellmessig affære som lar seg reparere i løpet av de neste to og en halv ukene.

USAIN BOLT (t.h.) under et av mange besøk på Uniteds treningsfelt.

Som en av avisens kilder sier det:

– Dette har i en årrekke vært hans store drøm. Så sant han klarer å bli frisk, er han desperat etter å få være med.

Mange store navn

Kampen mot Barça-legendene vil altså gå av stabelen på Old Trafford, lørdag 2. september.

I tillegg til allerede nevnte Ryan Giggs og Paul Scholes, vil manager Bryan Robson og hans assistent, Andrew Cole, råde over spillere som Ronny Johnsen, Jesper Blomqvist, Quinton Fortune, Ji-sung Park, Dwight Yorke og Ruud van Nistelrooy med flere, deriblant altså Usain Bolt, dersom han bare rekker å bli skadefri.

I mellomtiden krysser vi fingrene for det karibianske lynet.

Powered by Labrador CMS