Huddersfield snudde kampen – så utlignet Mejbri

Publisert Sist oppdatert

Det var lenge siden vi hadde fått sett unggutta i aksjon, men nå fikk vi det siden både MUTV og Huddersfields YouTube-konto sendte oppgjøret vårt mot Huddersfields A-lag.

Det var en kamp som fortjente å bli sett også – det ble mange mål, og kampen ble mer intens enn mange treningskamper er, og på slutten av kampen ble det nokså høy temperatur.

Kampen endte til slutt 3-3 på Kirklees Stadium i Huddersfield, og Uniteds tre mål ble scoret av Mark Helm, Anthony Elanga og Hannibal Mejbri.

God start

Neil Wood valgte et lag uten typiske spisser, men hadde Hannibal Mejbri som en dyp nier, mens kantspillerne lå høyt i banen.

Huddersfield startet godt, men det var United som scoret målene de første 20 minuttene. Først ga Mark Helm United ledelsen da han utnyttet at Huddersfield-keeper Ben Hamer ikke håndterte et tilbakespill på særlig imponerende vis – en våken Helm snappet ballen og fikk den inn i Hamers bur. Kanskje er slike Hamer-feil positivt for Joel Pereira, som en time før kampstart ble bekreftet som Huddersfield-spiller (lån). Pereira var for øvrig ikke i aksjon her, men så kampen fra tribunen.

Anthony Elanga doblet Uniteds ledelse med et fint skudd fra 18 meter som han plasserte i hjørnet, men enda bedre var Di’Shon Bernards forarbeid. Han steg ut fra forsvaret og slo en nydelig pasning gjennom til Elanga. Bernard har vært koblet til Huddersfield på et mulig lån han også, i likhet med James Garner, og ingen av de skadet nok sjansene sine denne lørdagsettermiddagen.

DOBLET LEDELSEN: Anthony Elanga.
DOBLET LEDELSEN: Anthony Elanga.

Huddersfield slo tilbake – før United utlignet

Samtidig var det tross alt et brukbar Championship-lag vi møtte, og det var vel egentlig ikke så overraskende at Terriers slo tilbake. Først reduserte den etter hvert ganske rutinerte Alex Pritchard med et frispark, men akkurat det målet må nok United-keeper Jacob Carney ta en del av skylda for.

Så utlignet Juninho Bacuna for Huddersfield da han fant rom fremfor Uniteds mål etter at Huddersfield kom seg til innlegg fra høyre, og litt ut i andreomgangen var snuoperasjonen fullført da Josh Koroma banket inn 3-3.

Den siste halvtimen var United det beste laget, og det var fullt fortjent da 17 år gamle Hannibal Mejbri utlignet for United etter godt forarbeid av Anthony Elanga og innbytter Arnau Puigmal.

United var nærmest seieren på slutten, men 3-3 mot Huddersfield er uansett et godt resultat.

Les mer om kampen i liveoppdateringen nederst.

Huddersfield 3–3 (2-2) Manchester United U23

Treningskamp
Kirklees Stadium

Mål: 0-1 Mark Helm (15.), 0-2 Anthony Elanga (18.), 1-2 Alex Pritchard (22.), 2-2 Juninho Bacuna (33.), 3-2 Josh Koroma (59.), 3-3 Hannibal Mejbri (73.).

Manchester United: Jacob Carney; Ethan Laird, Teden Mengi, Di’Shon Bernard, Reece Devine (Lukasz Bejger, 78.), James Garner, Dylan Levitt, Mark Helm (Arnau Puigmal, 56.), Hannibal Mejbri, Ethan Galbraith, Anthony Elanga.

Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Ondrej Mastny, Harvey Neville, Max Taylor, William Fish, Charlie McCann, Max Haygarth, Connor Stanley, Luca Ercolani.

Live:

1: Kampen er i gang. James Garner med en finfin takling etter bare noen sekunder.

2: God redning av Jacob Carney. Huddersfield best helt i starten av kampen, ikke uventet.

6: Ethan Galbraith kommer seg til en avslutning, men skuddet var ikke godt nok. Fikk ballen fra Hannibal Mejbri.

11: United stiller uten en typisk spiss, men Mark Helm og Anthony Elanga ligger høyt og bredt, mens Hannibal Mejbri ligger litt dypere, men sentralt. Det høljer forresten ned i Huddersfield.

14: United har kjempet seg inn i kampen etter at Huddersfield dominerte veldig de første minuttene, men det siste minuttet har Huddersfield hatt noen sjanser igjen.

15: MÅL! United i ledelsen! Mark Helm scorer for United. Ben Hamer tabber seg ut i Huddersfield-buret – det kan være bra for Joel Pereira. Hamer får en dårlig ballberøring på et tilbakespill, og bruker for lang tid, og Mark Helm (som presset frem tilbakespillet) er våken og kjemper inn 1-0 for bortelaget United.

18: MÅL! 2-0 til United! Anthony Elanga scorer etter strålende pasning av Huddersfield-linkede Di’Shon Bernard. Avslutningen fra 18 meter er fin også, plassert helt inne i hjørnet.

22: MÅL. Alex Pritchard reduserer for Huddersfield på frispark. Den bør Jacob Carney redde.

29: Mer frispark: Huddersfield får to frispark rett etter hverandre like utenfor sekstenmeteren, og det siste av dem traff tverrliggeren! United fortsatt i ledelsen.

31: Skuddmulighet for Garner etter forarbeid av Mejbri, men ingen enkel avslutning for Uniteds nummer 6, og det blir relativt ufarlig. Rett etterpå er Huddersfield helt gjennom, men Reece Devine redder situasjonen med en takling i siste liten.

33: MÅL. 2-2. Juninho Bacuna utligner for Huddersfield. De kommer seg til innlegg fra høyre, og Bacuna finner rom inne i United-boksen og får kjempet ballen i mål. Det blir mye mål hvis det fortsetter slik!

PAUSE 2-2.

46: Kampen er i gang igjen. Ingen bytter for Uniteds del.

56: BYTTE: Arnaul Puigmal kommer inn for Mark Helm.

59: MÅL. Strålende Josh Koroma-langskudd sender Huddersfield i ledelsen. Carney var ikke i nærheten av den.

66: Huddersfield har gjort en del bytter nå. Vanskelig å si om det øker sjansen for United eller ikke. Det er jo friske bein, og folk som vil bevise noe, men samtidig er det et yngre og mindre rutinert Huddersfield-lag nå.

73: MÅL! 3-3! Hannibal Mejbri. Anthony Elanga og innbytter Arnau Puigmal kombinerer fint på venstresiden, før sistnevnte leverer den til Hannibal Mejbri fremfor mål. Han er kald, og setter inn 3-3 for United!

78: BYTTE: Lukasz Bejger inn for Reece Devine.

80: En del temperatur i dette oppgjøret nå, og begge lag har fått gule kort – nå sist Ethan Galbraith for United.

82: … og nå fikk Hannibal Mejbri et gult kort også.

90+1: Godt innlegg av Levitt, Elanga kommer bare nesten på ballen med hodet. United klart best mot slutten.

SLUTT.

Powered by Labrador CMS