U21: Vant toppkampen

Adnan Januzaj spilte hele kampen da Manchester Uniteds unggutter slo Sunderland 1-0 på Old Trafford.

En James Weir-scoring i andreomgang var det som skulle til for Warren Joyces menn som tok seg et skritt nærmere tabelltoppen i U21 Premier League mandag kveld.

Adnan Januzaj spilte hele kampen for U21-laget, uten at han klarte å overbevise nevneverdig.

Det gjorde heller ikke resten av United-laget, som stort sett stanget mot et organisert Sunderland-forsvar i 90 minutter.

Men etter 70 minutter fikk de endelig uttelling. Weir mottok ballen like utenfor 16-meteren, dro seg inn med én touch før han sendte ballen til høyre for Sunderlands målvakt.

MÅLSCORER: James Weir.

Minuttet senere fikk samme mann nok en stor sjanse, men skuddet hans fra distanse gikk like utenfor Sunderland-stolpen.

Et knapt kvarter før slutt fikk Sunderland muligheten til å utligne. Sunderlands Mandron mottok ballen på ti meter, men skuddet hans på nærmest åpent mål gikk rett i Donald Love som gjør en strålende jobb med å å få blokkert.

Med seier mot Sunderland ligger de nå altså bare tre poeng bak kveldens motstander som står med 28 poeng – med tre flere kamper spilt.

Mot slutten fikk også 19 år gamle Scott McTominay sin u21-debut.

United 1-0 Sunderland

69. min.: 1-0 Weir (Keane)

United: Joel Pereira; Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Donald Love, Joe Riley; Matt Willock, Andreas Pereira, Josh Harrop; Adnan Januzaj (Scott McTominay 90+3), James Weir, Will Keane.
Uben.innb.: Dean Henderson, Sadiq El Fitouri, Joe Rothwell, Marcus Rashford.