U21: Et nytt jafs mot toppen?

Blir det gjensyn med Adnan Januzaj når U21-laget mandag kveld stiller til MUTV/TV 2 Sumo-sendt oppgjør fra Leigh Sports Village?

Publisert Sist oppdatert

Etter til dels strålende spill, fire strake seire og solid klatring på tabellen, er det med grunn til en viss forventning at Manchester Uniteds U21-lag i kveld tar imot  Southampton til lagets niende ligakamp for sesongen. Med nok en seier, vil avstanden til tabelleder Sunderland bli kuttet til seks poeng foran neste ukes toppmøte i Manchester.
«De svarte kattene» ligger i øyeblikket ni poeng foran United på andreplass, en avstand som kunne ha virket bortimot umulig å tette om det ikke var for det faktum at rødtrøyene er i flytsonen og i tillegg har hele fire kamper til gode på tabellederne.

Kan utvide seiersrekken til fem

Etter at Warren Joyces mannskap i forrige uke sikret seg en solid 3-1-seier over Reading på bortebane, kan seiersrekken bli utvidet til fem når Southampton står for tur hjemme på Leigh Sports Village.
Det er et Southampton-lag som befinner seg på 8. plass på tabellen, fem poeng bak United, og som ikke har imponert så veldig mange i den senere tid. Kun én seier på de siste seks (2-0 over Tottenham) sier det meste om den saken. De øvrige fem oppgjørene har alle endt med nederlag, sist med 1-2 på hjemmebane mot et Liverpool som før oppgjøret hadde gjort tjeneste som avdelingens bunnpropp.

Januzaj i troppen?

Uniteds lag er i skrivende stund ennå ikke klart, men det bør være håp om et endelig blir gjensyn med hjemvendte Adnan Januzaj. Ellers er det vanskelig å tenke seg at laget vil skille seg nevneverdig fra det som ble benyttet mot Reading for en uke siden, inkludert kampens tremålsscorer Will Keane:

Uniteds lag: Joel Pereira, Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Donald Love, Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah, James Weir (Tyrrell Warren 75), Devonte Redmond, Josh Harrop, Matt Willock, Will Keane.
Uben.innb: Kieran O’Hara, Oliver Rathbone, Callum Gribbin, Demetri Mitchell.

Vises på skjermen

Dersom du abonnerer på MUTV/TV 2 Sumo, blir det som vanlig anledning til å følge U21-lagets oppgjør direkte fra klokken 20.00, med sendestart en halv time tidligere.
Har du ennå ikke skaffet deg tilgang, kan du ordne det her.

Tabellsituasjonen før kveldens kamp

Powered by Labrador CMS