Bare uavgjort for U18

Ny, nervepirrende, spenning i toppen.

Publisert Sist oppdatert

United-juniorene tok torsdag et stort og viktig steg mot ligatittelen da de med tre scoringer snudde kampen mot City.

Og dersom Paul McGuinness’ mannskap hadde fått med seg tre poeng fra møtet med Bolton i formiddag ville ligatittelen vært sikret. Men slik gikk det altså ikke. Bunnlaget Bolton viste seg nemlig å bli en tøff prøvelse for Uniteds juniorer, og kampen endte til slutt med sluttsifrene 1-1.

Ifølge ManUtd.com var det vertene fra Bolton som kom best i gang. Med en tøff og aggressiv spillestil satte de press på Uniteds talentfulle, og fikk resultat i målprotokollen allerede etter 11 minutters spill, da en volley fant nettmaskene bak Johnstone.

Bolton fortsatte å kjøre på etter scoringen, men etter 19 minutters spill utliknet Will Keane (bildet). En klarering smalt inn i den talentfulle spissen, og Uniteds utlikning var et faktum. Etter scoringen tok United mer og mer over, og etter hvilen hadde U18 flere store sjanser. Joshua King hadde blant annet et tverrliggertreff, mens Sean McGinty og Nicky Ajose også hadde sine muligheter.

I et desperat forsøk på å vinne kampen, ble John Cofie kastet innpå tre minutter før slutt. Men Bolton gjorde nok til at United måtte ta til takke med kun ett poeng.

Everton, som har to kamper til gode på United, vant sin kamp med 2-1 over Crewe, og ligger nå fem poeng bak rødtrøyene. De to topplagene møtes på Merseyside den 4. mai, til et oppgjør som sannsynligvis vil bli avgjørende for hvem av de to som til slutt løfter troféet.

KAMPFAKTA:

BOLTON 1 – UNITED 1

11 min.: 1-0 O’Halloran19 min.: 1-1 Keane

Uniteds lag: Johnstone; Brown, Fornasier, Thorpe, McGinty (Fryers 46′); Ajose (Brady 74′), Tunniclife, Pogba (Cofie 88′), Morrison; King, Keane.

Benken: Devlin, Cole.

Spillerstatistikk Scoringsstatistikk Tabell

Powered by Labrador CMS