butcherforside

Stor Martinez-sak – les nytt US digitalt nå

Publisert Sist oppdatert

Et nytt medlemsblad skal nå ha kommet frem til deg som har normal postgang i Norge, men nå kan du uansett også lese bladet digitalt.

IKKE MEDLEM? For bare 29 kroner i måneden får du full tilgang til united.no og dette 116 sider store magasinet levert til postkassa di. Vi ettersender selvsagt til nye abonnenter.

Innhold i United-Supporteren nr. 5:

  • LISANDRO MARTINEZ: Andy Mitten har på oppdrag fra Supporterklubben levert en knallbra sak om vår fantastiske argentiner, der han blant annet har fått tak i noe av innholdet i Uniteds egne speiderrapporter om spilleren
  • TEN HAG OG ARNOLD: Det er cirka ett år siden United reiste til Amsterdam for å møte Erik ten Hag for første gang. Vi vet hva resultatet ble, men hva skjedde egentlig?
  • BESTE KJØP DE SISTE ÅRENE? Vi har vurdert alle, og gitt poengscore fra 0 til 100
  • STYRELEDER: Om Supporterklubbens dilemmaer før et ventet salg
  • ELANGAS VENN: Om Uniteds svenske kanthåp
  • DUNCAN EDWARDS: Vi snakker med Wayne Barton om hans nye bok
  • MARC SKINNER: Om Lisa Naalsund
  • Samt faste spalter fra Rene Meulensteen, Andy Mitten med flere

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2022/23) og nummer 5 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese utgaver fra tidligere sesonger på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) for 12 måneder her.

Powered by Labrador CMS