us12324

Splitter nytt United-Supporteren: Nå kan du lese det digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens første utgave av Supporterklubbens magasin United-Supporteren skal nå være kommet til – eller være nær – en postkasse hos deg som er Premium medlem.

Nå kan både Premium- og digitale medlemmer lese bladet digitalt (se hvordan nederst).

Det er den første utgaven i helt nytt format, fullstappet med United-stoff over 132 sider.

IKKE MEDLEM? For bare 29 kroner i måneden får du full tilgang til united.no og dette 116 sider store magasinet levert til postkassa di. Vi ettersender selvsagt til nye abonnenter.

INNHOLD I US1:

  • NICK COX: Vi møtte Uniteds akademisjef på Carrington.
  • MER AKADEMI-FOKUS: Vi møtte Dave Bushell, som har jobbet for akademiet i mer enn 30 år.
  • MASON MOUNT: Ten Hag har ventet fem år på spilleren «sin».
  • ANDRÉ ONANA: I dybden med Andy Mitten.
  • MADELENE STOLPE: Supporterklubben har fått ny styreleder.
  • JON MARTIN HENRIKSEN: Tilbake som programleder for UNO-podcasten vår, så vi satte oss ned for en mer dyptgående prat med United-supporteren som straks skal være med i «Forræder».
  • OG MER, BLA. MITTEN OG MEULENSTEEEN: Eksklusive spalter for United-Supporteren.

Slik leser du bladet digitalt

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2023/24) og nummer 1 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese gamle utgaver på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) for 12 måneder her.

 

Powered by Labrador CMS