Nå kan du lese nytt US digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens første utgave av United-Supporteren er nå enten kommet til deg som er medlem eller er på vei til en postkasse nær deg, avhengig av postgangen der du bor.

Nå kan du også lese bladet digitalt, enten her på united.no eller i appen vår.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Vi er stolte over at vi denne gangen gir dere alle 140 tettpakkede sider om United, og blant innholdet finner du dette:

  • MICHAEL CARRICK: Ekslusivt intervju
  • RYAN GIGGS: Stort intervju
  • BRUNO FERNANDES: Intervju med barndomstreneren hans
  • EKSPERTER: Hyller Solskjær for sesongen
  • ISAK HANSEN-AARØEN: Stort intervju med Uniteds nye nordmann

I tillegg er det som alltid andre saker, egne spaltister og denne gangen er disse Rene Meulensteen, Andy Mitten og Paul McGuinness.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2020/21) og nummer 1 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS