us22

Nå kan du lese nytt US digitalt

Publisert Sist oppdatert

Sesongens andre utgave av Supporterklubbens eget magasin, United-Supporteren, skal nå ha ankommet en postkasse nær deg som er Premium medlem.

Du som er digitalt og Premium medlem kan nå også lese bladet digitalt.

Er du ikke medlem? Vær United, bli United nå! Premium medlemskap koster 350,- for ett år, mens digitalt medlemskap (full tilgang til alt digitalt, også bladet) koster 250,-

Som alltid er magasinet fullstappet av digg United-innhold, og denne gangen var det aldri tvil om hva vi skulle bruke mest ressurser på. Det var den hjemvendte sønn, Cristiano Ronaldo.

Vi kan servere en 30 siders Ronaldo spesial, hvor vi har gjort det vi kan for å grave frem unike historier som har gjort og gjør denne 36-åringen så ekstraordinær.

Samarbeidet vårt med Andy Mitten og hans kontakter inn i Real Madrid-miljøet ga også en lengre dybdeartikkel om Raphaël Varane.

Vi har også snakket med én av dem som kjenner Donny van de Beek godt.

Som alltid er det også bidrat fra faste spaltiser som tidligere har hatt sentrale jobber i United, som Rene Meulensteen og Paul McGuinness.

Supporterklubben feirer også 40 år i 2021, og vi har sett på en del milepæler i vår utvikling.

Og det er bare litt av det som er innholdet i den 116 sider store utgaven.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2021/22) og nummer 2 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS