Les om Solskjær, Cavani, Rashford og akademiet

Publisert Sist oppdatert

En fersk utgave av medlemsmagasinet United-Supporteren skal nå ha kommet til en postkasse nær deg som er Premium-medlem. Det skal i alle fall ikke være langt unna

Nå er bladet også tilgjengelig digitalt, til lesing via PC, MAC, iPad eller eventuelt også mobil – selv om det sistnevnte ikke er optimalt på liten skjerm.

Blant innholdet denne gangen er et eksklusivt intervju med Ole Gunnar Solskjær, og flere større saker om blant annet Edinson Cavani, Marcus Rashford og Uniteds akademi.

Her kan du lese enda mer om innholdet.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2020/21) og nummer 3 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS