elangaus

Les om Elanga, hatkamp, Rangnick og hvordan United har hjulpet 75 000 barn

Publisert Sist oppdatert

Sesongens femte United-Supporteren skal nå ha kommet til en postkasse nær deg som er Premium-medlem.

Nå kan bladet også leses digitalt.

I den femte utgaven denne sesongen er fokuset på stjerneskuddet Anthony Elanga, men det handler også om en rekke andre ting på de 116 sidene.

Er du ikke medlem? Vær United, bli medlem nå! Premium medlemskap koster 350,- for ett år, mens digitalt medlemskap (full tilgang til alt digitalt, også bladet) koster 250,-

Du kan blant annet lese om dette:

  • ELANGA: 26 sider om svensken
  • MER ENN BARE FOTBALLEN: United har samlet inn over 50 millioner pund for å hjelpe 75 0000 barn
  • RANGNICK: Vi møtte klubbene som formet ham som menneske
  • HATKAMP: Vi dro for å oppleve Leeds – Man. United
  • 40 ÅR SIDEN FØRSTE MEDLEMSTUR
  • SPALTISTER: Mitten, Meulensteen, lederen etc.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2021/22) og nummer 5 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

 

Powered by Labrador CMS