us4forside

Stor Rashford-sak og mye mer: Les nytt US digitalt nå

Publisert Sist oppdatert

Sesongens fjerde utgave av medlemsmagasinet United-Supporteren skal nå ha ankommet deg som er Premium-medlem, og kan nå også leses digitalt – enten på .pdf eller i app.

IKKE MEDLEM? For bare 29 kroner i måneden får du full tilgang til united.no og dette 116 sider store magasinet levert til postkassa di. Vi ettersender selvsagt til nye abonnenter.

Innhold i US4:

  • RASHFORD: 22 sider – den lange veien tilbake
  • MÛNCHEN: 30 sider – vi glemmer aldri!
  • UNITEDS DNA: Vi la ut på jakt etter den
  • HVOR ER DE NÅ? Pat McGibbon
  • SPALTIST MEULENSTEEN: Innrømmer feil om Casemiro
  • Og selvsagt også Mitten, United i mitt DNA og mer

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2022/23) og nummer 4 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese utgaver fra tidligere sesonger på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) for 12 måneder her.

Powered by Labrador CMS