us12223

Nå kan du lese nytt US digitalt

Publisert Sist oppdatert

De av dere som er Premium-medlemmer bør ha fått – eller får trolig straks – 116 sider fullpakket med United-stoff, samt en sesongkalender på 32 sider – i en postkasse i nærheten av deg.

Du som er digitalt kan nå lese de 116 sidene.

I den første utgaven av 2022/23 handler det blant annet om:

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

  • CHRISTIAN ERIKSEN: Vi tok turen til røttene hans
  • LISANDRO MARTINEZ: Intervju med nederlandsk journalist
  • TYRELL MALACIA: Intervju med flere som kjenner ham godt
  • KAMPEN MOT GLAZERS: MUST og 1958-grupperingen
  • TEN HAGS ASSISTENTER: McClaren og Van der Gaag
  • SPALTISTER: Meulensteen og Mitten
  • Og mye, mer mer.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så «min side» fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På «min side» velger du «United Supporteren». Så velger du riktig sesong (2022/23) og nummer 1 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp «United-Supporteren» og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Hvis du vil lese gamle utgaver på appen så må du sveipe til høyre, slik at du får opp menyen for dette til venstre i appen.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS