Uavgjort mot WBA

Kaptein Magnus Eikrem med to målgivende for reservene mot West Bromwich i kveld.

Etter at mandagens kamp mot Wolves ble avlyst på grunn av store mengder nedbør, møtte United-reservene i kveld West Bromwich. Kampen ble spilt på The Hawthorns, noe som er reservenes første besøk på en Premier League-arena denne sesongen.

United ledet kampen to ganger etter scoringer av Marnick Vermijl og Michele Fornasier, men WBA kom tilbake begge ganger. Alt i alt skal de røde være fornøyd med det ene poenget de fikk med seg tilbake til Manchester etter at WBA hadde flere sjanser til å avgjøre mot slutten av kampen.

Ole Gunnar Solskjær var tilbake i England og ledet laget sitt i denne kampen etter besøket i Molde. Solskjær leder laget frem til jul, før han overtar Molde FK 10. januar.

West Bromwich – Manchester United 2-2

13 min: 0-1 Marnick Vermijl
21 min: 1-1 Kemar Roofe
50 min: 1-2 Michele Fornasier
69 min: 2-2 Sam Mantom

Kampen:

Kampen på The Hawthorns startet i stort tempo og begge lag hadde hatt sine sjanser før United gikk opp i ledelsen etter 13 minutter. Magnus Eikrem stod, som så mange ganger tidligere denne sesongen, for forarbeidet da han spilte gjennom Marnick Vermijl, som avsluttet raskt fra kanten av sekstenmeteren. Belgierens lave skudd overrasket keeper Luke Daniels i WBA-målet, som til tross for kontakt med ballen ikke greide å redde.

Bare åtte minutter senere skulle imidlertid West Brom få sin utlikning. Et innlegg fra venstre fra Joe Mattock lurte United-forsvaret, og Kemar Roofe fant plass mellom Wootton og De Laet og stanget ballen i mål via tverrligeren.

Etter dette tok WBA over kampen, og trodde de gikk opp til 2-1 rett før pause da Saido Berahino satte ballen i mål. Dessverre for Baggies ble målet, helt korrekt, annulert for offside. Også Cameron Stewart var farlig frempå rett før hvilen, men skuddet gikk rett utenfor, og stillingen til pause var 1-1.

I pausen kom Michele Fornasier inn for Michael Keane, og dette byttet skulle bære frukter nesten umiddelbart. Etter bare fem minutter av andre omgang headet innbytter Fornasier en corner fra Magnus Eikrem inn i mål, og United var igjen i føringen.

Etter dette hadde både United og WBA store sjanser, men det var vertene som skulle få uttelling. En kanon fra Sam Mantom fra 20 meter fløy inn bak en sjanseløs Ben Amos og det stod 2-2.

Etter dette hadde først United et par førsøk, uten at hverken Eikrem eller Will Keane greide å få ballen i mål. Mot slutten av kampen presset WBA United tilbake, og hadde blant annet et stolpetreff fra nevnte Berahino. Ingen av lagene greide imidlertid å få ballen i mål, og det endte med poengdeling på The Hawthorns.

Laget: Ben Amos, Marnick Vermijl, Ritchie De Laet (Sean McGinty 73), Tom Thorpe, Scott Wootton, Michael Keane (Michele Fornasier 46), Cameron Stewart, Ryan Tunnicliffe, Will Keane, Magnus Eikrem (Jesse Lingard 79), Ravel Morrison.

Ubenyttede reserver: Liam Jacob