Reservene ydmyket

MANCHESTER: United-reservene og Bebe (bildet) tapte hele 4-1 for Aston Villa. United.no fulgte kampen live.

Lite stemte for Ole Gunnar Solskjærs mannskap da Aston Villa i realiteten avgjorde kampen i første omgang. Gjestene fra Birmingham gikk til pause med en 3-0-ledelse.

United trykket og hadde ballen mest etter hvilen, men rødtrøyene stanget stort sett mot et godt Villa-forsvar.

Nicky Ajose tente håp da han reduserte til 3-1, men Villa fikk straffe på overtid og påførte fjorårets mester en stygg smell.

Uniteds lag: Johnstone; De Laet, Wootton, Gill, R. Brown; Obertan, Eikrem (Cofie 81.), C. Evans, Morrison (Ajose 74.); Bebe, Keane (Brady 46).

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=ce99bab058/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=ce99bab058″ >United res. vs. Aston Villa res.</a></iframe>

Hele troppen: Sam Johnstone, Scott Wootton, Ritchie De Laet, Corry Evans, Reece Brown, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Ravel Morrison, William Keane, Magnus Eikrem, Bebe, Marnick Vermijl, Conor Devlin, Robert Brady, Nick Ajose, John Cofie.