Reservene nærmer seg

United-reservene er i ferd med å distansere resten av lagene i Premier Reserve League North.

Publisert Sist oppdatert

Warren Joyces unge mannskap trenger bare tre poeng på sine neste fem kamper for å sikre mesterskapet.

Bortsett fra middelhavsfarerne Newcastle, har laget spilt færre kamper enn noen av sine konkurrenter i avdelingen. Like fullt troner det øverst på tabellen med hele åtte poengs ledelse til laget som i øyeblikket innehar andreplassen, de sorte reservekattene fra Sunderland.

Tidligere i uken ble Martin O’Neills andrevalg senket 2-0 av Wigan, og dermed røk nok det siste ørlille håpet om en topplassering på Uniteds bekostning. Sunderland har nemlig bare tre kamper igjen av sesongen og er avhengig av minst et dobbelmirakel om det skal gå deres vei til slutt.

Like bak de røde og hvitstripede lurer Liverpool og Everton, men selv med fire muligheter til, ser heller ikke de to Merseyside-klubbene ut til å kunne true det som ligger an til å bli et sikkert mesterskap for Manchesters reservestolthet.

Finale mot Villa?

Dersom Will Keane & co. gjør det som forventes av dem, vil de i løpet av de neste ukene bli klare for landsfinale mot vinnerne av Premier Reserve League South. Det ser i øyeblikket ut til å bli Aston Villa, et lag som for vel en uke siden ble utspilt på Moss Lane og sendt hjem til Villa Park med 1-4 på bagasjebrettet.

P.S.: United-reservenes neste oppgave finner først sted om to og en halv uke. Da venter Newcastle på bortebane.

Her kan du studere reservelagsstatistikk og -kampprogram.

Powered by Labrador CMS