Målløst mot Wigan

Ingen av lagene greide å få hull på byllen da reservene møtte Wigan på Robin Park Arena.

Uniteds reservelag spilte bortekamp mot Wigan i ettermiddag. Til tross for at United stilte et sterkt lag med blant andre Wes Brown, Gabriel Obertan og Bebe, greide de ikke å få hull på byllen. Det gjorde heller ikke Wigan, og kampen endte 0-0.

Kampen ble preget av at den ble spilt i sterk vind, og var en sjansefattig, affære. Bebe forsøkte seg noen ganger i første omgang, men det ble med forsøkene.

I andre omgang styrte United kampen, og Oliver Gill hadde en kjempesjanse etter en corner etter 48 minutter, men headingen gikk utenfor. Også Obertan, Dudgeon og Keane hadde muligheten til å sende United i ledelsen, men ingen av dem greide å omsette sjansene i mål.

Kampen endte dermed 0-0 – en sterk kontrast fra forrige ukes 8-0-seier mot Bury.

Warren Joyce brukte følgende lag.

Laget: Conor Devlin, Reece Brown, Joe Dudgeon, Scott Wootton, Oliver Gill, Wes Brown, Joshua King, Robert Brady (Marnick Vermijl 83), Gabriel Obertan, Oliver Norwood, Bebe (Will Keane 63).

Ubenyttede reserver: Liam Jacob, Ezekiel Fryers, Larnell Cole.

Avspark var klokken 15.00 skandinavisk tid.