Blackpool ble for sterke

Tangotrøyene danset seg gjennom United-forsvaret og satte inn den matchavgjørende 2-1-scoringen med et kvarter igjen på klokka.

Dermed ble Warren Joyces gutter påført sitt første nederlag siden 16. september.

Blackpool-reservene, med Ian Holloway som trener, og Charlie Adam, Gary Taylor-Fletcher og Luke Varney alle fra start, tok kommando fra første spark på ballen, og gjorde at Joyce sine utvalgte fikk kjørt seg i innledningen på Bloomfield Road. Det sterke presset til tross; Conor Devlin og United-reservene holdt unna. I hvert fall helt til det var spilt 34 minutter.

Da kom de Røde fra Manchester under 1-0 etter at Luke Varney både fikk tid og rom. Et godt slått Oliver Norwood-frispark (bildet) bare minutter etterpå sørget imidlertid for at en forfjamset Basham styrte ballen i eget nett, og at lagene var like langt da de gikk til pause.

Hjemmelaget, som altså mønstret et knallsterkt mannskap, var det beste laget før hvilen, og tangotrøyene fortsatte i samme stil også i den andre omgangen. Riktignok var United-reservene og Bebe tidlig frempå med et godt skuddforsøk, men etter 74 minutter falt avgjørelsen da Blackpool danset seg gjennom United-forsvaret. Dermed kunne Kornilenko bare trille ballen inn til 2-1-ledelse fra kloss hold.

United-reservene forsøkte seg med en sen sluttspurt, men kom aldri nærmere enn et Bebe-skuddforsøk som gikk via en forsvarer og like over tverligger.

Manchester United: Conor Devlin, Reece Brown, Joe Dudgeon, Oliver Norwood, Scott Wootton, Oliver Gill, Bebe, Robert Brady, Joshua King (Davide Petrucci, 76.), Gabriel Obertan (Charni Ekangamene, 62.), Marnick Vermijl.

Ubenyttet: Luke Giverin

KAMPFAKTA

Blackpool-res v United-res 2-1

34. min. 1-0 Varney42. min. 1-1, Basham (SM)72. min. 2-1 Kornilenko