Anderson scoret to

Anderson gjorde comeback etter skade, og senket Manchester City i reservenes 3-1-seier over byrivalen.

Gabriel Obertan sendte Uniteds reserver i føringen i første omgang, men City reduserte ved Ibrahim like etterpå. I andre omgang scoret Anderson to sjeldne mål, og sørget for at United tok tre viktige poeng.

Warren Joyce sine elever startet kampen bra, og skapte flere sjanser. Joshua King og Obertan hadde blokkerte skuddforsøk, mens Bebe hadde en god sjanse som gikk utenfor. 29 minutter ut i kampen fikk Obertan muligheten igjen, og denne gang gikk det bedre. Petrucci spilte ballen til franskmannen, som med et lavt skudd sendte United i ledelsen. Jubelen stilnet likevel raskt. Kun 40 sekunder senere utliknet Abdisalam Ibrahim.

Anderson ble byttet innpå i pausen, og fikk et etterlengtet comeback etter skade. Brasilianeren hadde en strålende dag, men kunne ikke forhindre at City presset i begynnelsen av omgangen. Bortelaget hadde flere gode sjanser og hadde fortjent å gå opp i ledelsen, men Conor Devlin og treverket sto i veien. Men da City sløste, benyttet United muligheten til å ta ledelsen. Anderson er ikke akkurat kjent som noen måltyv, men da han og Obertan kombinerte etter 71 minutter satte han ballen vakkert i mål.

Åtte minutter senere ble det 3-1 til United, og igjen var det Anderson og Obertan som spilte hovedrollene. De spilte seg gjennom med et veggspill, og fra hjørnet av 16-meteren satte Anderson inn sin andre scoring for dagen. Etter scoringen ble United sannsynligvis snytt for straffe da King ble felt, men det spilte liten rolle da dommeren blåste av kampen.

Med seieren er United nå kun ett poeng bak ligaleder Wigan, men har hele tre kamper til gode! Dermed ser det svært lyst ut for reservene i ligainnspurten.

KAMPFAKTA

United 3 (1) – City 1 (1)

29. min.: 1-0 Obertan30. min.: 1-1 Ibrahim71. min.: 2-1 Anderson79. min.: 3-1 Anderson

United: Ben Amos (Conor Devlin 25); Marnick Vermijl (Anderson 46), Joe Dudgeon, Scott Wootton, Oliver Gill; Reece Brown, Oliver Norwood, Davide Petrucci; Bebe, Joshua King, Gabriel Obertan (Jack Rudge 85).

Ubenyttet reserve: Joe Rothwell.