Scousebusters light

Torsdag kveld er det er duket for storoppgjør når ligaledende United-reserver, på bildet representert ved toppscorer Will Keane, tar imot Liverpool på Moss Lane.

Publisert Sist oppdatert

Det gjør de i full forvissning om at tilværelsen på tabelltoppen brått vil ta slutt dersom man ikke skjerper seg etter forrige ukes misére på Tyne & Wear.

Skulle det verste skje, at scouserne, som i øyeblikket innehar fjerdeplassen i Premier Reserve League, kniper alle poengene i Altrincham, vil de passere Warren Joyces gutter og innta lederposisjonen på bedre målforskjell. Da vil tre klubber i så fall vil bli liggende à poeng øverst på tabellen.

Hjemmeseier derimot, vil føre til julestemning og lutter glede blant Uniteds nest beste. Det vil nemlig garantere tabelltopp, i alle fall til langt ut på nyåret.

United.no kommer tilbake med laget så snart Warren Joyce har fundert seg frem til uttaket, og følger selvsagt også opp fra det øyeblikk dommeren blåser igang klokken 20.00.

Ikke på tv

Dessverre må vi konstatere at United-reservene heller ikke denne gang vil bli vist direkte av rettighetshaverne Viasat.

Der i gården prioriteres en turnering de omtaler som Europa League. Hva det er for noe, aner vi ingenting om. I hvert fall ikke ennå.

Skulle du fortsatt være våken idet klokken slår 23.30, og i tillegg befinner deg innenfor norskegrensen, kan du imidlertid se United-reservene i opptak på Viasat Fotball.

Les også:

Warren Joyces betraktninger før kampen

Powered by Labrador CMS