noo

Da de beste sløste vant unggutta kampen for United

Uniteds sesong er i gang, etter en fin 2-0-seier foran over 25.000 tilskuere mot Leeds på Ullevaal stadion onsdag kveld.

Det spesielle var at United kun hadde 0-0 ved pause etter å ha hatt de beste på banen, mens United vant kampen da Ten Hag byttet hele laget og sendte utpå et rent lag med unggutter etter pause.

Først gjorde den franske 20-åringen Noam Emeran 1-0, etter en herlig stikker fra norske Isak Hansen-Aarøen, som også leverte en god omgang.

Så spilte Emeran flott gjennom 19 år gamle Joe Hugill som avsluttet nådeløst på direkten alene med keeper.

joe19

Unggutta vant kampen for United fordi de var effektive.

De beste United-spillerne, med Mason Mount i sin første start, med Lisandro Martinez-comeback, med Varane, med Amad, med Hannibal, med Wan-Bissaka og kjente navn, sløste derimot da de fikk muligheten de første 45.

toer

Mount ga et positivt førsteinntrykk, Amad herjet tidvis med sin back, Hannibal Mejbri var kanskje den som jobbet hardest av alle der ute, mens unge Kobbie Mainoo også imponerte.

Til tross for store sjanser til både Mount, Hannibal, Amad, back Alvaro Fernandez og Omari Forson så ble det imidlertid ikke scoring.

Det trengte United de nest beste for å klare.

Det kunne også blitt mer da Rhys Bennett traff stolpen med en avslutning etter corner helt på tampen.

Neste treningskamp spilles mot Lyon i skotske Edinburgh neste onsdag.

Hør bonus-podcast etter 2-0 mot Leeds, også med sitater fra Ten Hag: