– De fortjener å bli straffet

Bayern-president Uli Hoeness ut mot United igjen.

Publisert Sist oppdatert

– Hvis jeg var ham så ville jeg blitt i United helt til min siste lønningsdag. Det er nemlig det United fortjener etter hva de har gjort mot ham. De fortjener å bli straffet.

Det sa Bayern-presidenten da han nylig møtte klubbens fans.

Han snakket selvsagt om Bastian Schweinsteiger, som for alltid vil være en Bayern-legende, men som har stått på sidelinjen for United denne sesongen. I alle fall frem til midten av november.

tre11

Flere klubber i ulike land kobles til tyskeren, men Hoeness sier noe annet.

– Etter en så briljant karriere så synes jeg ikke at han bør avslutte i USA. USA er ikke et sted for en spiller av hans kaliber. Jeg tror han ønsker en stor avskjedskamp med Bayern, men selv ville jeg lagt opp etter det. Jeg har også hørt at han er i ferd med å gi seg med fotballen, sier Hoeness.

Så kan bare de neste månedene vise om han har rett eller om Schweinsteiger kan skaffe seg en plass blant de 18 som starter eller sitter på benken for United.

Hoeness unnlater også å nevne det Schweinsteigers bror sa til Supporterklubben – at da han dro til United så skjedde det på en måte som Bayern München ikke har særlig grunn til å være stolt av. 

Powered by Labrador CMS