Villarreal CF v Manchester United: - UEFA Youth League

Comeback av U19-laget – på god vei mot gruppeseier

U19-laget snudde 0-1 til 2-1 i andreomgang mot Villarreal i UEFA Youth League.

Charlie McNeill utlignet til 1-1 etter en drøy time, før innbytter Sam Mather ble matchvinner med sin scoring fem minutter før slutt.

Seieren betyr at Manchester United topper gruppa, og seier i siste runde mot Young Boys vil dermed sikre gruppeseieren. Avansementet var sikret allerede før denne kampen, men gruppeseier kan også bety noe. Gruppevinneren går rett til åttedelsfinale, mens toerne må ut i en ekstra playoff-runde.

VANT: Disse elleve startet mot Villarreal tirsdag.

Ole Gunnar Solskjær er ikke lenger United-manager, men klubben er ikke uten nordmenn av den grunn. Isak Hansen-Aarøen (bildet øverst i saken) spilte hele kampen i Spania.

United leverte en dårlig førsteomgang, men ble ved flere anledninger reddet av keeper Radek Vitek. Uten hans redninger kunne det fort vært mer enn 0-1 til pause.

I andre omgang var United langt bedre og fikk også betalt.

Først kontret United med en gjennombruddspasning til Anthony Elanga. Alene med keeper sendte svensken ballen til McNeill på åpent mål.

Fem minutter før slutt gjorde Mather 2-1 etter en målgivende pasning fra Álvaro Fernández.

United står med 12 poeng, mens Villarreal er nummer to med 10. Atalanta har 6 og Young Boys 1. I siste runde venter som nevnt Young Boys.

Birmingham City v Manchester United: U18 Premier League
SENKET VILLARREAL: Sam Mather.

Villarreal 1-2 (0-1) Manchester United