ZLATAN: Gjør en strålende jobb – men kan han bære United på sine skuldre?

– Han hoppet inn i albuen min

Og Zlatan tar på seg all skyld for poengtap.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg hopper opp og beskytter meg selv. Jeg hopper høyt og han hopper inn i meg. Han hopper bakover, mens jeg hopper oppover. Dessverre hopper han inn i albuen min, jeg håper ikke han er skadet. Slik skjer – jeg går for ballen, og ubevisst hopper han inn i albuen min, sier Zlatan om den kontroversielle situasjonen der det ser ut som svensken slenger albuen i ansiktet på Mings med overlegg.

Klandrer ikke Mings

Det hører med til historien at Tyrone Mings like før situasjonen stemplet Zlatan i hodet da han lå nede.

– Det som skjer på banen forblir på banen. Jeg skal ikke være den typen som sier om det var med vilje eller ikke.

Utover det forteller svensken at han er svært skuffet over resultatet, og han tar på seg all skyld.

STRAFFEBOM: Zlatans straffe ble reddet av Boruc.

Skuffet

– Vi er veldig skuffet. Vi burde ha vunnet. Jeg tar skylden. Jeg bommet på straffe, hadde mange scoringsmulighter – men scoret ikke. Jeg tar det fulle ansvaret, men jeg reiser meg og slår sterkere tilbake, sier Zlatan til MUTV etter kampen.

Zlatan mener de burde tatt alle tre poengene. Og det er vanskelig å være uenig med spissen etter det enorme sjansesløseriet.

– Når en skaper så mange sjanser bør en score. En forventer å score, og en skal score. Men ingen bommer med vilje… Vi bommet på mange sjanser, jeg burde scoret, og jeg tar på meg skylda for det. Vi tok bare ett poeng, men burde hatt tre. Vi var én mann mer, og burde avgjort allerede i førsteomgang.

Powered by Labrador CMS