Tre unggutter i troppen – men ingen Martial

Sergio Romero og Anthony Martial var ikke blant spillerne som sjekket inn på spillerhotellet før kampen mot Southampton.

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld ankom United-spillerne spillerhotellet, og Anthony Martial var (kanskje ikke helt overraskende) ikke med, melder lokalavisa. Solskjær sa på pressekonferansen at han kanskje kunne bli klar.

Enkelte av unggutta – Garner, Gomes og Chong – var derimot med, men ikke Mason Greenwood. Skal vi tippe at han var med til London kun for erfaringens skyld, og ikke fordi han var skadefri igjen? Han var nemlig heller ikke i fredagens reservelagstropp.

Sergio Romero er ikke blant de som sjekket inn, og da passer det å nevne at det kan være enkelte spillere kan være med selv om de ikke blir observert når de sjekker inn – men vanligvis pleier infoen å stemme bra.

Bekreftet med i troppen:

David De Gea, Lee Grant, Ashley Young, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Chris Smalling, Marcos Rojo, Luke Shaw, Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Paul Pogba, James Garner, Angel Gomes, Tahith Chong, Alexis Sánchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku.

(19 mann – dermed må én kuttes ut til den endelige kamptroppen.)

Powered by Labrador CMS